Parkeringsplads for Fruer ???

IMG_2008

Andre gode indlæg...

2 Responses

 1. Kristine siger:

  Frauenparkplätze er almindeligt forekommende i Tyskland og har eksisteret i mindst 25 år og har intet at gøre med kvinders formodede køre- og parkeringsevner. Grundlæggende handler det om, at kvinder skal kunne være trygge, så de er placerede tæt på, hvor andre mennesker færdes, er særligt godt oplyste, der er overvågning ect.

  • Minapa siger:

   Hej Kristine.
   Tak for dit besøg på min blog :-)
   Jeg er rigtig glad for din forklaring på skiltet. Som jeg skriver, ser jeg det nok mest humoristisk an, da jeg jo ikke er/var bekendt med denne, egentlig ganske glimrende ide fra tysk side. Måske det kunne være en ide her i DK også. Ligesom der er spec. pladser til familiebiller med børn, ved nogle supermarkeder.
   Igen… tak for info, og jeg kan nu trygt “parkere” min uvidenhed.
   Vh. Grete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>