Så er der endnu en Islænder klar.

2

Andre gode indlæg...

10 Responses

 1. Irene siger:

  Så fin trøje. Må jeg spørge, hvor du har opskriften fra? Den er jo en klassiker :-)

  • Minapa siger:

   Hej Irene.
   Mønstret er fra Hendes Verden for ca 1 1/2 år siden. Prøv og søg på deres hjemmeside. Et supernemt diagram. Jeg kan huske den er sammen med en herretrøje, også kaldet “Bonderøven” trøjen. Og ja det er da en klasiker, og den er god i mange forskellige farve kombinationer. Håber du finder den, eller skriver du bare igen, så kan vi finde en måde og udveksle det på. Mvh. Grete

 2. Irene siger:

  Hej igen
  Så fik jeg endelig tid til at gennemgå Hendes verdens hjemmeside for at søge efter opskriften her, men fandt den desværre ikke. Men måske den ikke er der mere… Men tak for tippet alligevel ! Så må jeg prøve at finde den et andet sted.

 3. Rikke siger:

  Hej

  Jeg kunne lige se, at der var en anden der også havde spurgt til opskriften på denne fine fine strik. Kunne jeg få dig til at sende den til min mail? :o)

  • Minapa siger:

   Hej Rikke.
   Ja det kan jeg da sagtens. Men giv mig lige lidt tid, jeg har fået nu PC, så jeg skal lige have den fundet,du skal nok modtage den. Ellers er den fra Hendes Verden, måske fra 2012. Den skulle jo være på deres hjemmeside.

 4. Pernille siger:

  Hej Minapa
  Ledte efter en opskrift til min dreng, og støtte på din super flotte trøje…
  Så ville hører, om du ville sende opskriften til på mail? :)

  • Minapa siger:

   Hej.
   Tak for besøget på min blogg :-)
   Opskriften på denne sweater er fra Hendes Verden nr. 48.2012.
   Du kan finde den på deres hjemmeside, og så skrive den ud.
   Så er du fri for alle ,mine notater og streger :-)
   SKulle den, mod al forventning være helt umulig og finde, så skriv igen, så kan vi finde ud af noget.
   Mvh. Grete

 5. hanne siger:

  Hej Grete

  Hvor er den smuk! :) jeg har ledt nettet tyndt for at finde en opskrift og er endt med at købe en fra hjertegarn. Desværre kan jeg se at den ikke er ens, din har en finere raglan og mønster. Har du mon mulighed for at sende opskriften til mig?

  De bedste hilsner
  Hanne

  • Minapa siger:

   Hej Hanne.
   Hej.
   Tak for besøget på min blogg :-)
   Opskriften på denne sweater er fra Hendes Verden nr. 48.2012.
   Du kan finde den på deres hjemmeside, og så skrive den ud.
   Så er du fri for alle ,mine notater og streger :-)
   Skulle den, mod al forventning være helt umulig og finde, så skriv igen, så kan vi finde ud af noget.
   Mvh. Grete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>